CAFETARIA FRIENDS HARDERWIJK

CAFETARIA FRIENDS HARDERWIJK De lekkerste verse friet, snack en broodjes!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1520 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Friends Harderwijk. Meer weten? Ontdek meer

5 mei 2022 om 22:42 Dit is de eerste keer dat het echt tegengevallen is, voor vandaag een dikke onvoldoende ! Het verschil tussen een grote friet en een gewone friet, geen verschil ! De friet was voor ons voor het eerst niet lekker, koud, taai en slap. VolgendeXbeter!
4 mei 2022 om 23:38 Bittergarnituur van 20 stuks besteld en er zaten er maar 14 in. Misschien had de bezorger honger of iemand heeft een bril nodig.
2 mei 2022 om 19:42 Nvt
29 apr 2022 om 22:25 Top!
3 apr 2022 om 20:34 Patat was slap rest was prima
2 apr 2022 om 8:35 De snacks waren goed, maar de patat echt niet. Twee soorten door elkaar waarvan er één veel te lang gebakken was. Het smaakte dan ook niet goed. Mee teruggegeven aan de bezorger en later nieuwe gekregen. Heel slecht, zoiets zie je zelf ook.
30 mrt 2022 om 19:20 Patat was lekker van smaak. Nu vind ik jullie zelfgemaakte friet altijd lekkerder dan elders.
16 mrt 2022 om 9:38 Nou omstreeks 20.50 besteld.. . Op 15-03-22 en tot op heden 16-03 is er niks geleverd...... friends zelf niet bereikbaar.
13 mrt 2022 om 2:03 Zeker zeer lekkere late avond snack patatje stoofvlees met Mayo echt een aanrader.
6 mrt 2022 om 20:22 Helaas leek het bij de bestelling van gisteren wel of er mee gegooid was. Satesaus overal in het zakje ipv in het bakje. En de kroketten waren helemaal plat gedrukt.
5 mrt 2022 om 20:42 Leuk personeel, heerlijk eten (!) en altijd goed in verhouding.
4 mrt 2022 om 22:01 Het eten smaakte goed alleen moesten we er precies 60 minuten op wachten, dit vind ik persoonlijk wel erg lang al helemaal omdat het niet rond 18:00 besteld was! Op deze manier kan je het beter zelf gaan halen!