CAFETARIA FRIENDS HARDERWIJK

CAFETARIA FRIENDS HARDERWIJK De lekkerste verse friet, snack en broodjes!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1277 beoordelingen
30 jul 2020 om 13:49 Na lange tijd weer eens patat laten thuisbezorgen. In het verleden alleen maar goede ervaringen met Friends gehad en ook nu weer prima, goed en snel.
29 jul 2020 om 0:53 Alleen hier besteld omdat het al laat was en dat was te merken ook Kreeg oude opgebakken patat Waarvan de helft weggegooit kon worden omdat het niet te eten was Helaas was dit niet de eerste keer
25 jul 2020 om 20:17 Snelle bezorging en heerlijk knapperige frietjes
21 jul 2020 om 1:35 Patat was niet echt warm
19 jul 2020 om 14:40 Alles was koud en de saus zat overal overheen
11 jul 2020 om 11:47 Het eten was goed. Maar het slaatje was echt zo armoedig en dan ook nog eens twee vieze haren in het slaatje.
11 jul 2020 om 10:06 Het eten was heerlijk, tenminste knapperige frietjes.
21 jun 2020 om 2:11 Jammer dat je snitzel met zigeuner saus besteld en je dan geen saus erbij krijgt. Ik heb er achteraan gebeld en er eerst gewoon gezegd ja dat is op! Communicatie is dan het beste lijkt me. De rest van de bestelling was goed, de kip en patat zijn prima!
20 jun 2020 om 21:17 Super goed eten , snelle bezorging door nette en vriendelijke bezorger .
15 jun 2020 om 22:38 Al 3 x met de bestelling de kroket gekwakt is in de mayo, geplet en gebroken! Ook de ene keer weinig patat en de andere keer iets te kort in t vet. Merk dat er minder zorg is voor eten erg jammer! Ben t zat! Ga bij een ander brstellen
15 jun 2020 om 22:02 Goed eten, maar 25 minuten bezorgtijd ruim overschreden en niet voor het eerst. Overweeg toch een andere friettent de volgende keer, ook al omdat bij telefonisch contact een vrij ongeïnteresseerde “murk” meteen begint te tutoyeren.
14 jun 2020 om 19:26 Altijd goede kwaliteit en snelle bezorging